За компания "Ем Джи Ес - Трейдинг"

За нас

"Ем Джи Ес - Трейдинг" ООД

Фирма „Ем Джи Ес – Трейдинг” ООД е създадена през 2006г., като частна Българска компания, развиваща дейност изцяло концентрирана в областта на вноса, търговията и дистрибуцията на стоки и материали свързани с кабелната, цифровата сателитна и ефирна телевизии, а също така и комуникационни кабели и аксесоари за изграждане на Интернет (LAN, MAN) мрежи.

От самото създаване на фирмата, колектива и се стреми за обогатяване, разнообразяване и гарантиране качеството на предлаганите продукти.В областта на оптичните кабели и аксесоари работим с влакна на Японската фирма Fijikura. Също така успешно работим и сме представители на фирма BDCOM за PON оборудване. Именно тези наши качества ни отличават и изтъкват на пазара, като прецизни и коректни партньори.

Мисията на фирмата

„Ем Джи Ес – Трейдинг“ ООД се стреми към предлагане на висококачествени стоки и услуги, спомагащи и улесняващи развитието на своите клиенти. Ние гарантираме, че клиента получава необходимото съдействие и разбиране, позволяващи му да се концентрира изцяло върху изпълнението на зададения проект.

Фирмата разполага с офиси, складови бази и автомобилен парк в гр. София, гр. Пловдив и гр. Варна. За по-голямо удобство на клиентите предлагаме и бързи доставки до склад и/или офис на клиента.